Продукти     Приложения      Партньори      За контакти

 

Предложение за работа за гр. Пловдив

 

 

 

Търсим да назначим наш служител от гр. Пловдив или в близост до Пловдив, който ще бъде нашия представител за Южна България.

Задължения: контакти и посещения на производствените предприятия за представяне на продуктите на фирмите с които работим. Консултации с клиентите при избор на продукти и решения за техните приложения. Изготвяне на оферти по техните запитвания.

Офис: няма да има офис, служителят ще изготвя офертите и ще си организира работата от дома си, като в останалото време ще е на посещения при клиентите.
Район: областите Пазарджик, Пловдив, Смолян, Хасково, Кърджали, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас.
Работно време: нефиксирано, съобразено с работното време на клиентите, което нормално е от 8.30 до 17.00 часа. Пет дневна работна седмица. Почивни дни: събота и неделя, всички официални празници. Годишен платен отпуск, допълнителни почивни дни при необходимост.
Работна заплата: 1000 лв нетна през първите 3 месеца, които ще бъдат изпитателен период и време за обучение и навлизане в работата. Във времето след това заплатата ще се формира от основна част и процент от продажбите. След навлизане в работата очаквания доход е над средното ниво за страната. Социалните и здравните осигуровки се плащат от фирмата.
Осигурени помощни средства:автомобил, лаптоп, каталози и брошури, мобилен телефон, мостри на продуктите, обучения в чужбина при някои от производителите с които работим, необходимите разходи по подръжката на автомобила, застраховки, горивото за пътуванията и други.
Изисквания: инженер, много добро или отлично владеене на технически английски език, добри комуникативни умения, работа с компютър, предимство е специалност автоматизация на производството или опит в тази област, шофьорска книжка.
Други: ние сме коректна фирма и към нашите клиенти, и към нашите служители, с висок стандарт на качеството на извършваната от нас дейност. Работата при нас изисква дълго навлизане и придобиване на необходимия опит и знания за работа с клиентите, познаването на продуктите и решаването на приложения с оптималните за целта продукти. Затова ще очакваме нашият нов служител да бъде коректен, позитивен, амбициозен, с желание за постоянно усъвършенстване на знанията и работните си умения, разумен, дисциплиниран човек, експедитивен, с добри шофьорски умения.
Моля изпратете Вашата автобиография с приложена снимка и мотивационно писмо защо желаете да кандидатствате за тази работа. Изпратете ги на имейл адрес rivanov@sensomat.info, като озаглавите имейла "Кандидатстване за работа" и добавите Вашето име и фамилия.

С одобрените от нас кандидати ще се свържем за допълнителни въпроси и насрочване на събеседване в Пловдив.